Om Bonytt

Välkommen till Bonytt – här kan du hitta hem

– Va? Ska det byggas radhus där John och Lisa bor? Nära den där sjön som vi alltid brukar bada i om somrarna? Hade jag ingen aaaning om!

Det har alltid varit lite snårigt att hitta nyproducerade bostäder. För dig som funderar på att flytta, alltså. Inte för att någon försöker hålla dem hemliga med flit – det har bara inte funnits någon riktigt bra plats för mäklare och bostadsutvecklare att visa upp dem på.

Det här kommer kanske som en överraskning, men nyproducerade bostäder har under en väldigt lång tid pressats undan. Man ser att det byggs hejvilt runtom i Sverige men det är svårt att veta vart man ska vända sig. Därför finns Bonytt, vi finns av den anledningen att få dem nyproducerade bostäderna att synas på kartan. Vill du verkligen få reda på om det snart finns nya bostäder till försäljning i det där området som du så länge drömt om att flytta till, så har du behövt kämpa för det. Du har fått googla. Du har fått klicka. Du har fått leta, sålla, lusläsa, finkamma och kanske till och med ringa någon?

Det är där vi kommer in. Bonytt samlar alla nyproducerade bostäder i Sverige på en plats, så att du enkelt kan söka och finna ditt drömboende. Bostadsprojekten listas på samma sätt som du är van vid, men hos oss hittar du massor av extra information som är viktig för dig som köpare. Till exempel områdesbeskrivningar, inredningsval och uppgifter om hur många objekt som har blivit sålda hittills.

Inte nog med att du kan se alla bostäder som är tillgängliga för bokning i dag, vi listar också planerade byggprojekt så att du får koll på vad som händer längre fram.

Visst låter det bra?

Vilka är vi?

Bonytt är Sveriges nya marknadsplats för bostäder. Vår ambition är att publicera alla nyproduktionsbostäder som ska byggas, planeras att byggas eller redan har byggts färdigt. Endast mäklare eller bostadsutvecklare har möjligheten att publicera sina bostäder hos oss.

På bonytt.se kommer du kunna hitta ditt nya drömboende oavsett om det är en bostadsrätt, en bit mark eller rent av ett nyckelfärdigt hus redo att tillträdas.