Mariastaden, Helsingborg

VéloCity 3

Ekerödsgatan

Tillträde Prel vår/sommar 2024

VéloCity 3 - Nyproducerade bostäder i Helsingborg
VéloCity 3 - Nyproducerade bostäder i Helsingborg
VéloCity 3 - Nyproducerade bostäder i Helsingborg
VéloCity 3 - Nyproducerade bostäder i Helsingborg
VéloCity 3 - Nyproducerade bostäder i Helsingborg
VéloCity 3 - Nyproducerade bostäder i Helsingborg
×

Projektfakta

Anmäl intresse

Bostadsform

Lägenheter

Antal bostäder

2

Antal rum

2 - 4

Storlek

46 - 90 m²

Pris

1 595 000 - 2 995 000 kr

Avgift

2 906 - 4 848 kr/mån

Anmäl intresse

Växla upp vardagen


Känn vinden i håret i Mariastaden, där natur och stad möts. Nu bygger vi tredje huset i cykelvänliga VéloCity med alldeles särskild utsikt mot grönskan. Styr mot moderna lägenheter som gör det enkelt att växla upp, och växla ner. Här kokar du morgonkaffe med energi från takets solceller, kan låna verktyg i Tingoteket och får tillgång till både cykel- och bilpool. Ut och njut. Eller mys hemma och umgås på den lummiga innergården. Här finns det grillplatser, utrymme för odling och lek för barnen. Och cykelverkstad förstås.


Bo i Mariastadens nyaste kvarter på bästa läge, med grönskan utanför dörren. Här växlar du enkelt upp din vardag i en modern lägenhet. Stadsdelen ligger på en höjd över Helsingborg där naturen omger dig med lummig grönska samtidigt som stadslivet är nära.


Rulla fram mellan gatorna där genuina tegelhus från 1920-talet samsas med nybyggt. Susa förbi åkrar och ängar. Lövskog och backar. Ner till havet. Och tillbaka igen. Du tar dig lätt fram i de cykelvänliga kvarteren som gett husen sitt namn. När du är hemma igen är det lätt att växla ner i din bostad som gör att livet växlar upp. Välkommen till VéloCity tredje etapp.


Försäljning pågår.

Visa fler

{"latitude":"56.0809","longitude":"12.7093"}

Mariastaden är en stadsdel i norra Helsingborg som byggts upp kring det tidigare sjukhusområdet S:ta Maria Sjukhus. Stadsdelen började byggas i slutet av 1990-talet och växer fortfarande etappvis. Området är tänkt att sträcka sig från sjukhusområdet i väster till Maria Station i öster. Alla kvarter ritas av olika arkitektkontor, vilket ska ge stadsdelen en varierad bebyggelse.

Det finns flera skolor i Mariastaden, bland annat den kommunala Maria Parkskolan. I utkanten av området ligger vårdboendet Kungshult.

Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra. Vid tågstationen Maria stannar både de tåg som ska söderut mot Malmö och de som ska norrut mot Ängelholm och Förslöv.

Namn: Anna Ernér

Telenfon: 0704 82 27 19

E-post: anna.erner@smh.se

Namn: Stellan Kjellsson

Telenfon: 0707 91 95 70

E-post: stellan.kjellsson@smh.se