Stenbro, Nyköping

Stenbro

Stenbro

Tillträde

Stenbro - bostäder i Nyköping, Stenbro
Stenbro - bostäder i Nyköping, Stenbro
Stenbro - bostäder i Nyköping, Stenbro
Stenbro - bostäder i Nyköping, Stenbro
Stenbro - bostäder i Nyköping, Stenbro
Stenbro - bostäder i Nyköping, Stenbro
Stenbro - bostäder i Nyköping, Stenbro
Visa fler bilder
×

Bostadsfakta

Anmäl intresse

Storlek

811 m²

Rum

Pris

735 000 kr

Pris/m²

906 kr/m²

Avgift

0  kr/mån

Våning

Adress

Stenbro

Ägandeform

Friköpt

Anmäl intresse

Ansök om lån

Låneansökan

OBS!

Tips och förtydliganden inför budgivningen,

Efter genomförda budgivningar kan vi nu bara uppmana er som spekulanter att vara mer aktiva tidigare i budgivningsprocessen och inte invänta sista timmen innan deadline för budgivningens avslut. Detta för att skapa bättre förutsättningar för er själva att vinna budgivningen som avslutas vid utsatt tidpunkt. Så bud som inkommer efter detta klockslag räknas ej om det än ’bara’ handlar om sekunder.

För att delta i budgivningen skall finansiering uppvisas, lånelöfte alt egen insats, innan första budet kan tas emot. Första budet skall ske via samtal med respektive ansvarig mäklare och samtliga bud skall därefter ske via smsbudgivning för att alla budgivare skall ha samma förutsättningar och att det är mäklarsystemets klocka som gäller för tidpunkten av budets mottagande i budgivningssystemet. Tänk på att vara ute i god tid så det inte handlar om sekunder och att dessa då inte accepteras.

Nu har du chansen att förvärva byggklaratomter från Nyköpings kommun. I Stenbro finns sju stycken attraktiva tomter att köpa. Stenbro är ett bostadsområde ca 3km från centrala Nyköping. Här har du fina naturområden ett stenkast från tomterna och du tar dig lätt till centrala Nyköping via cykel och gångvägar.

Anmälan och försäljningsprocess:
1. Vid intresse skicka en intresseanmälan till christine.ankarsward@vaningen.se eller via vår hemsida, specificera vilken/vilka tomter du har intresse av. Vi kommer sedan maila dig en bekräftelse på intresseanmälan. Vi kommer löpande uppdatera varje objekt med information om hur många spekulanter som finns.
2. Den 24 februari påbörjar vi budgivningen på den tomt som har flest intresseanmälningar. Vi kommer inför budgivningen presentera budgivningsstart för respektive tomt. Se under dokument " Status intressenter och budgivning". Anmälningstiden för tomterna fortlöper även efter den 24 februari för tomter där budgivningen inte är stängd.
3. Budgivning kommer att ske på en tomt i taget för respektive område. Vid start av budgivningen för din tomt behöver vi dokumentation på att finansiering är klar. Högsta budgivare får erbjudande om att köpa tomten. Om anmälan till budgivning skett skall du som spekulant också vara delaktig. Avslutningsdatum för budgivningen kommer att presenteras i dokumentet " Status intressenter och budgivning"

Budgivare bör vara medvetna om att det kan tillkomma nya budgivare fram till att budgivningen är stängd. Se vidare Information om status för din tomt under dokumentet "Status intressenter och budgivning"

Vi hjälper dig självklart med värdering av din nuvarande bostad!

SÖN

8

Välkommen till öppet hus!

Tid och adress:

2020:13 - 2020:14

Stenbro, Stenbro

{"latitude":"58.7742","longitude":"17.008"}

Fakta om området saknas.

Namn: Christine Ankarswärd

Telenfon: 0704-96 65 11

Kontorsnr: 0155-150000

E-post: christine.ankarsward@vaningen.se