åkarp, åkarp

Brf Spåret

Apelvägen 2

Tillträde September 2022

Brf Spåret - bostäder i åkarp, Apelvägen 2
Brf Spåret - bostäder i åkarp, Apelvägen 2
Brf Spåret - bostäder i åkarp, Apelvägen 2
Brf Spåret - bostäder i åkarp, Apelvägen 2
Brf Spåret - bostäder i åkarp, Apelvägen 2
Brf Spåret - bostäder i åkarp, Apelvägen 2
Brf Spåret - bostäder i åkarp, Apelvägen 2
Visa fler bilder
×

Bostadsfakta

Anmäl intresse

Storlek

133 m²

Rum

5

Pris

4 965 000 kr

Pris/m²

37 330 kr/m²

Avgift

5 997  kr/mån

Våning

1

Adress

Apelvägen 2

Ägandeform

Bostadsrätt

Anmäl intresse

Ansök om lån

Låneansökan

Brf Spåret ligger väldigt bra placerat i Åkarp med närhet av nya underjordiska 4-spår tågstationen (stationsområdet och parken som håller på att byggas med 4 vägar som förbinder resten av åkarp, detta beräknas vara klart cirka september 2022.
Det ligger på bekvämt avstånd till Malmö och med mycket goda kommunikationsförbindelser samt i framtiden ännu bättre kommunikationsmöjligheter i form av en ny tågstation som ligger inom tre-fyra minuters gångväg.

Åkarp med sin grönskande idyll samt lugna och trivsamma omgivningar ligger inbäddat mellan Malmö och Lund. Med sitt strategiska läge har orten alltid varit populär bland barnfamiljer, men också den äldre generationen trivs i samhället och bor gärna kvar när barnen vuxit upp och flyttat hemifrån. Som vuxen återvänder du gärna till Åkarp om du är uppvuxen här, vilket är ett gott betyg för orten.

Bebyggelsen är blandad - allt från 1800-talsvillor till nybyggda villor och radhus dominerar, men det finns också en del lägenheter. På senare år har det byggts flertalet nyproducerade områden vilket gett möjlighet för fler att ta del av den fina gemenskapen i byn.

Åkarp - som ligger i Burlövs kommun - erbjuder flera grundskolor: Lilla Dalslundskolan (F-3), Svanetorpskolan (F-3), Södervångskolan (F-3) och Stora Dalslundskolan (4-9). För de minsta erbjuds även flera förskolor placerade i anslutning till grundskolorna vilket är en bidragande faktor till att barnfamiljer gärna flyttar hit. För de större barnen finns mycket bra förbindelser till gymnasieskolorna i Malmö-Lund.

De utmärkta kommunikationerna är ett annat starkt argument för att bosätta sig här. På mindre än tio minuter når man Malmö och Lund med tåg. Man kan också sitta kvar på tåget och resa vidare till Kastrup och Köpenhamn - eller norrut mot Helsingborg och Kristianstad. Åkarp har också utmärkta bussförbindelser som via Lundavägen trafikerar sträckan Malmö-Lund

Samtliga lägenheter har tillgång till en parkeringsplats.

Gå gärna in på nedan länkar för att kunna skapa ert egna drömhem. Bostadsproducenten har låtit alla köpare att skapa sitt egna drömhem i nedan program.
För att redigera invändigt i parhusen: https://wisibel.com/c/reformhus/brfsparetparhus
För att redigera invändigt i Radhusen: https://wisibel.com/c/reformhus/brfsparetradhus

Planerad inflyttning är september 2022.

För mer information om priser och tillgängliga lägenheter, se prislista under dokument.

{"latitude":"55.657","longitude":"13.1064"}

Fakta om området saknas.

Namn: Labinot Krasniqi

Telenfon: 073-323 71 78

E-post: labinot.krasniqi@erikolsson.se