Råby, Nyköping

Brf Råbygrönskan

Fyrbyvägen

Tillträde

Brf Råbygrönskan - bostäder i Nyköping, Fyrbyvägen
Brf Råbygrönskan - bostäder i Nyköping, Fyrbyvägen
Brf Råbygrönskan - bostäder i Nyköping, Fyrbyvägen
Brf Råbygrönskan - bostäder i Nyköping, Fyrbyvägen
Brf Råbygrönskan - bostäder i Nyköping, Fyrbyvägen
Brf Råbygrönskan - bostäder i Nyköping, Fyrbyvägen
Brf Råbygrönskan - bostäder i Nyköping, Fyrbyvägen
Visa fler bilder
×

Bostadsfakta

Anmäl intresse

Storlek

129 m²

Rum

5

Pris

1 795 000 kr

Pris/m²

13 914 kr/m²

Avgift

4 996  kr/mån

Våning

0

Adress

Fyrbyvägen

Ägandeform

Bostadsrätt

Anmäl intresse

Ansök om lån

Låneansökan

SLUTSÅLT! Skicka gärna in din intresseanmälan redan nu för etapp två!

I natursköna Råby planeras nu tio stycken nyckelfärdiga parhus i två storlekar och bekväm bostadsrättsform!

Välj mellan parhus i storleken 4-5 rum och kök fördelade över 129 kvadratmeter eller 4 rum och kök på 96 kvadratmeter, fördelat över två plan. Utvändigt finner ni två parkeringsplatser till varje lägenhet och ett förråd om 5 kvadratmeter på tomten. Husen levereras nyckelfärdiga - så det är bara att flytta in.

Entréplanet på det större parhuset bjuder på en delvis öppen planlösning med gott om plats för både matplats i kök samt större sittgrupp och matplats i vardagsrum. Vidare hittas här även ett helkaklat badrum, tvättstuga med tvättpelare samt ett sovrum. I det mindre parhuset erbjuder entréplanet kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett helkaklat badrum med tvättmaskin, ett invändigt förråd och ett sovrum.

På övre plan finner ni de mer intima delarna av huset, med gott om plats för hela familjen. Här kan ni i det stora huset välja mellan två eller tre sovrum. Utöver det finns här ett mindre allrum, perfekt som TV-rum, som blir en naturlig samlingsplats när kvällen kommer och en helkaklad wc. I det mindre huset erbjuds två sovrum, mindre allrum och en helkaklad wc.

Tillval enligt Älvsbyhus tillvalslista går att göra.

Brf Råbygrönskan består av totalt 10 lägenheter, alla i form av parhus. Föreningen äger och förvaltar marken som kommer förberedas med grusade gångytor och lekvänlig gräsmatta.

Varje bostadsrättshavare svarar enskild för avgifter och kostnader för vatten, uppvärmning, hemförsäkring, hushållsel, TV och Internet. Kostnaden fördelas med individuell mätning.

Råby ligger mellan sjöarna Lidsjön och Långhalsen. Här finns en av Sörmlands vackraste badplatser, Edstorpsbadet. Det är inte heller långt till Båven, en av de största sjöarna i trakten. Råby ligger cirka 16 km från Nyköpings centrum och är omtyckt för sin vackra natur och sina fina badplatser. I området finns både förskola och skola upp till årskurs. Idylliska omgivningar - perfekta för exempelvis vandring, paddling och fiske. På behagligt avstånd finns Nyköping, Skavsta och E4;an. Bussförbindelser finns till Nyköping. Endast ca en timmes bilfärd från Stockholm!

Försäljningsprocess vid köp av bostadsrättsradhus i Brf Råbygrönskan: Vid undertecknandet av bokningsavtal erläggs 25.000 kr i en första delbetalning. När sedan ett bindande förhandsavtal sker så erläggs 100.000 kr i en delbetalning. Har en bokningsavgift tidigare erlagts så reduceras de 25.000 kr från betalningen vid förhandsavtalet. När det återstår 1-2 månader innan inflyttning skriver du som köpare ett upplåtelseavtal med bostadsrättsföreningen och du blir då medlem, ingen delbetalning sker här. Slutbetalning sker när tillträdet genomförs och nycklar överlämnas.

Varmt välkommen att höra av dig vid intresse till fastighetsmäklare Amanda Dahlgren, Ett Hem Mäkleri 073-55 77 445

LÖR

5

Välkommen till öppet hus!

Tid och adress:

2020:11 - 2020:11

Fyrbyvägen, Råby

{"latitude":"58.8706","longitude":"16.8987"}

Fakta om området saknas.

Namn: Amanda Dahlgren

Telenfon: 073-55 77 445

E-post: amanda@etthemmakleri.se