Bergshammar, Nyköping

Brf Jagbacken

Jagbacken

Tillträde

Brf Jagbacken - bostäder i Nyköping, Jagbacken
Brf Jagbacken - bostäder i Nyköping, Jagbacken
Brf Jagbacken - bostäder i Nyköping, Jagbacken
Brf Jagbacken - bostäder i Nyköping, Jagbacken
Brf Jagbacken - bostäder i Nyköping, Jagbacken
Brf Jagbacken - bostäder i Nyköping, Jagbacken
Brf Jagbacken - bostäder i Nyköping, Jagbacken
Visa fler bilder
×

Bostadsfakta

Anmäl intresse

Storlek

151 m²

Rum

4

Pris

4 450 000 kr

Pris/m²

29 470 kr/m²

Avgift

4 464  kr/mån

Våning

0

Adress

Jagbacken

Ägandeform

Bostadsrätt

Anmäl intresse

Ansök om lån

Låneansökan

Påkostade parhus i bostadsrättsform på trevliga Jagbacken, strax utanför Bergshammar i Nyköping. Här bygger Sveadahlhus parhus om 111 kvm i 1-plan alternativt 151 kvm med delvis inredd övervåning. Bra planlösning med generös takhöjd över entré- och sovrumsdel som sedan öppnas upp ända upp till nock över kök och vardagsrum som har fantastiska panoramafönster och utgång till altandäck med SPA-bad vid gaveln i söder. Fri och vacker utsikt över trevliga Kiladalen. Inredningen i husen är ljus och påkostad och säljs som standard i 1-plan om 111 kvm, pris 3.995.000 kr. Finns önskan om att utöka boytan kan delar av övervåningen inredas med ytterligare 40 kvm boa (2 m i takhöjd), vilket är ca 70 kvm golvyta till ett pris av 4.450.000 kr. Tomten kommer vara anlagd med gräs, stensättning och altan samt härligt SPA-bad.
Carport med motorvärmare och förråd vid entrén.
Husen byggs energisnålt och miljöanpassat där energiförbrukningen är en stor och viktig del av en byggnationen. Samtliga hus har golvvärme, extra isolering och solceller på taken. Att hushålla med alla typer av resurser är en självklarhet för Sveadahlhus och därför finns snålspolande blandare och energiåtervinning på ventilationsluften installerade. Husen säljs i bostadsrättsform i Brf Jagbacken. Preliminär inflyttning kvartal 4 2022 och kvartal 1 2023.
Varmt välkommen att höra av er för vidare intresse!

Säljprocessen:
Steg 1: Förhandsavtal tecknas och då erläggs en första delbetalning om 100.000 kr
Steg 2: Upplåtelseavtal tecknas så medlemskapet registreras, ca 3 månader innan tillträdet. Ingen delbetalning sker här
Steg 3: Vid inflyttning/tillträde erläggs resterande del av köpeskillingen och nycklar överlämnas till köparen samt inflyttning kan ske

{"latitude":"58.7414","longitude":"16.934"}

Bergshammar är ett samhälle i Nyköpings kommun cirka 5 km väster om Nyköping. Området är till största delen bostadsort med arbetspendling till Nyköping.

Bergshammar finns en grundskola årskurs 1-6 och en kommunal förskola, Bergshammars Förskola. En Pizzeria, bilhandlare samt kök- och kakelbutik. Nyköpingsbro finns inom promenadavstånd med café/restaurang, stor godisbutik och mack. På knappt 4 km avstånd in mot centrum finns Gumsbackens affärsområde med bl a Willy's, Elgiganten, Max och McDonalds, Holmgrens färghus m fl.

Bra bussförbindelse mellan Bergshammar och Nyköping. Det är möjligt att både cykla och promenera mellan Nyköping och Bergshammar, på en belyst gång- och cykelbana, då avståndet endast är 5 km. Vid Nyköpingsbro finns av- och påfarter till E4, smidigt vid pendling till annan ort.

Namn: Anna Göthéus

Telenfon: 0724-02 80 00

Kontorsnr: 072-4028000

E-post: anna.gotheus@vaningen.se